Borgerhuset, Helnæs Byvej 63a

 

Borgerhus&arkiv

Luftfoto 2008 – Peter M. Hansen, Søgård

Helnæs Borgerhus ligger i en del af den tidligere kommuneskole på Helnæs, som i 1993 blev doneret til foreningerne på Helnæs af Assens kommune. Borgerhuset er samlingssted for klubber og foreninger på Helnæs og rummer også Helnæs Lokalarkiv. Borgerhuset administreres af en bestyrelse i henhold til de gældende vedtægter samt dertil hørende bilag.

Aktiviteter

Borgerhuset danner ramme for arrangementer og aktiviteter, arrangeret af foreninger og Borgerhuset selv. Aktiviteterne er mange fra klubaftener til vin– og ølsmagning og fællesspisning, fra gymnastik til de mange foreningernes generalforsamlinger. Borgerhuset fungerer som klubhus for Helnæs Idrætsforening med aktiviteter som fodbold, badminton og gymnastik samt samlingssted for Helnæs Jagtforening.

Faciliteter

Ud over separate lokaler til Helnæs Lokalarkiv findes der i Borgerhuset to mødelokaler, det største har plads til op til 50 personer, et lille køkken, toilet og en gymnastiksal med bad, omklædningsrum og toilet.

Billede Borgerhus 2013

Bookning af lokaler

Foreninger og beboere på Helnæs kan reservere lokalerne på den kalender, der er opsat på tavlen i gangen. Her skrives ønskede arrangementer på og lokalet reserveres. Ved større arrangementer kontakt venligst formanden på mobil 2327 6858 eller mail: birgitte@elovara.dk.

Husk at slette påtegningen på kalenderen ved aflysning af arrangement.

Økonomi

Borgerhuset drives ved hjælp af midler fra kommunen, indsamlede bidrag til Helnæs Borgerhus Støtteforening og bidrag fra foreninger.

Adresse

Helnæs Borgerhus , Helnæs Byvej 63a, Helnæs, 5631 Ebberup.

Borgerhusets bestyrelse

Birgitte Elovara, Helnæs Byvej 50, tlf. 2327 6858;  mail:  birgitte@elovara.dk (formand)

Susan Ascot, Stævnevej 24 (næstformand)

Eigil Kristensen, Ryet 6 (kasserer)

Peter Møller, Helnæs Byvej 11 (sekretær)

Hanne Plechinger, Helnæs Byvej 27 (bestyrelsesmedlem)

Vedtægter

Vedtægter Helnæs Borgerhus 2014

Helnæs Borgerhus Støtteforening bilag 2014